• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 22 °C
  • Ankara 24 °C
  • Bolu 20 °C
  • Kastamonu 26 °C
  • Zonguldak 22 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

CHP Bartın’da yeni il binasına kavuştu

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ve İl Başkanı Selim Karakaş’ın yeni hizmet binası girişimleri sonuç verdi.
CHP Bartın’da yeni il binasına kavuştu

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu ve İl Başkanı Selim Karakaş’ın yeni hizmet binası girişimleri sonuç verdi.  Kemer Köprü Mahallesi Aşağı Cami Sokakta (Şadırvan Arkası) yer alan 4 katlı bina 750 bin TL bedelle satın alındı. Satın alınan binanın üzerine Türk Bayrağı, Atatürk posteri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri asıldı. CHP Bartın Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu ile CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, yeni satın alınan parti il binası ile ilgili açıklamalarda bulunarak yeni binanın tüm Cumhuriyet Halk Partililer için ve yurttaşlar için hayırlı uğurlu olmasını dilediler. CHP Bartın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu üyesi Av. Aysu Bankoğlu ve CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Bartın’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni İl Binası olarak kullanılacak binanın satın alındığına dair müjdeli haberi vererek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular ve yeni İl Binasının gerekli onarım ve çağın ihtiyaçların uygun olarak dizayn edilmesinin ardından hizmete gireceğini belirttiler.

Bankoğlu: “İktidar yürüyüşümüzün bir simgesi olacak”

Bartın Merkez’de, Kemerköprü Mahallesi’nde bulunan binanın satın alınmasına dair açıklamalarda bulunan CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi CHP olarak iktidara doğru yürüyüşümüzde, tüm Türkiye’de yerelden başlattığımız hareketlilik, bizler ve ülkemiz için çok daha güzel günlerin habercisi. Şehrimizde de CHP dinamiklerini daha etkili bir biçimde harekete geçirmek adına attığımız güzel adımı, sizlere müjdelemek istiyorum. Satın alınan yeni bina, bundan böyle Partimizin ileriye doğru gidişinin ve İktidar yürüyüşümüzün bir simgesi olacak. Tüm gayret ve çalışmalarımız, önce hemşehrilerimiz, sonra da tüm yurttaşlarımızın huzur ve refahını sağlayabilmek adınadır.” dedi.

Karakaş: “Mutlu ve heyecanlıyız”

CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş ise, “Satın aldığımız yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını dilerken aynı zamanda, şu önemli noktayı da vurgulamak istiyorum: Bu bina, Partimiz için şehrimiz özelinde yalnızca bir başlangıcı temsil etmektedir. Partililerimiz, artık daha rahat şartlarda bir araya gelebilecek ve böylece dayanışma ruhumuz daha da güçlenebilecektir. Geçmişimiz ve geleceğimizle bir bütün olarak ilerlediğimiz bu yolda, yeni binamızda çok daha faydalı ve hemşehrilerimizin dertlerine çare olan işlerin yapılacağına inanıyorum. Yeni parti binamız için uzun süredir girişimlerimiz söz konusuydu. Bugün tüm parti üyelerimizi ve yurttaşlarımızı mutlu edecek habere imzamızı attık. İl Başkanlığını yürüttüğüm partimize uzun süredir bu müjdeyi sunabilmek için gayret içerisindeydik. Vekilimiz Sn. Aysu Bankoğlu’da Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere partimizin Genel Merkez Yöneticilerine bu talebimizi ve ihtiyacımızı iletmişlerdi. Girişimlerimiz sonuç verdi ve yeni parti binamız satın alındı. Bundan dolayı son derece mutlu ve heyecanlıyız. Yeni parti binamız yine kent merkezinde şu anda parti binamızın bulunduğu konuma çok yakın. Şadırvan arkası Aşağı Cami sokak üzerinde yer alıyor. Üyelerimizin ve vatandaşlarımızın da çok rahat bir şekilde ulaşabileceği bir konumda. Bu hususta önemli bir avantaj sağlayacak” dedi.

“Daha üretken bir ortamda hizmet sunacağız”

Yeni parti binasının onarımdan geçeceğini, günümüz ihtiyaçlarına göre dizayn edileceğini ve sonrasında hizmete açılacağını da sözlerine ekleyen İl Başkanı Karakaş, “Yeni parti binamızı kısa sürede onarımdan geçirecek ve günümüz ihtiyaçlarına göre dizayn edeceğiz. 4 katlı ve tamamı partimize ait binada İl Başkanlığı, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ofisleri ile toplantı salonları ve sosyal tesislerde bulunacak. Bundan böyle daha rahat ve daha üretken bir ortamda hizmet sunacağız. Mevcut binada ki basın toplantılarımızın nasıl bir atmosferde gerçekleştiğini biliyorsunuz. Çok kalabalık ve oldukça coşkulu geçen toplantılarımızda maalesef mekan yetersizliği yaşıyorduk. Yeni binamızla bu sorun kökten çözüme kavuşmuş olacak. Partimizin tüm organları çalışmalarını çok rahat bir şekilde gerçekleştirecekler. Üyelerimiz ve yurttaşlarımız parti binamızda çok daha rahat ve konforlu bir şekilde misafir edip ağırlanacak. Ben yeni parti binamızın hem CHP ailesine hem de tüm yurttaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bizlere yeni parti binamızın alımında destek olan Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Merkez Yönetimimize, CHP Bartın Milletvekilimiz ve Anayasa Komisyonu Üyesi Sn. Av. Aysu Bankoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Ayrıca; İl, İlçe, Belde Örgütlerimize ve yurttaşlarımıza da bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

chp-yeni-il-binasi.jpeg yeni-bina-1.jpeg

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535