• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 13 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 16 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

CHP Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Çetin, Ajans Bartın Kurucusu Engin’i tehdit etti

CHP Milletvekili Aysu Bankoğlu’nun gerçekleştirdiği bayram ziyareti sırasında yanında hazır bulunan CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakem Çetin, Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin’i taraflı yayın yapmakla suçlayarak, tehditvari söylemlerde bulundu.
CHP Merkez ilçe Başkan Yardımcısı Çetin, Ajans Bartın Kurucusu  Engin’i tehdit etti

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Bankoğlu’na Bartın Belediye Meclis Üyeleri Ömer Kemal Çubukçuoğlu ve Hüseyin Bankoğlu, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakem Çetin, önceki dönem İl Başkanı Mehmet Yıldırımak ve partililer eşlik etti. Köy ziyaretlerine Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Hakem Çetin ve Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin arasında ki diyalog damga vurdu. Küçükkızılkum Köyü Karadağlıoğlu Mahallesinde gerçekleştirilen ziyarette Engin’in yanına gelen Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Çetin, Engin’i taraflı yayın yapmakla suçlayarak, tehdit etti. Tehditvari söylemlerde bulunan Çetin; “Biz aynı bölgenin insanlarıyız. Birbirimizi tanıyoruz. Ortada durmak lazım. Yarın bir gün biz iktidar olursak siyaseten seni üzeriz” ifadelerini kullandı.

Tepki ile karşılandı 

Çetin’ in bu söylemlerine karşılık Engin; “Ajans Bartın’ın yayın politikası ortadadır. Her görüşe yer vermektedir. Her partiye eşit yer vermektedir” diyerek yanıt verdi. Çetin’in bu söylemleri köylüler tarafından da tepki ile karşılandı.

Kamuoyunun takdirine bırakıyorum

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ajans Bartın Kurucusu Sercan Engin, şu ifadeleri kullandı; “5 Mayıs 2013 yılından bu yana Bartın’da internet haberciliği alanında faaliyet gösteriyoruz. Kurulduğumuz günden beri her siyasi görüşe eşit bir şekilde yer verdik. Eşit bir şekilde de yer vermeye devam edeceğiz. Bu şekilde ortada bir yayın politikası izlememize rağmen yaptığımız bir kaç eleştiri içeren haberden dolayı aldığımız tepkileri kabul etmiyoruz. CHP kanadından şahsıma yönelik daha öncede bu tür söylemler kullanılmış ve bu söylemlere gereken cevabı vermiştim. Son olarak da Sayın Merkez İlçe Başkan Yardımcısı tarafından şahsımın taraflılıkla suçlanmasını da kınıyorum. Bu söylemle sınırlı kalmayarak beni ‘Siyaseten seni üzeriz’ ifadesiyle tehdit etme cesaretini gösteren siyasetçiyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum. 

Taraflı diyenleri ispata davet ediyorum 

Yayın hayatımıza başlayalıdan bu yana CHP İl Başkanları Sayın Selim Karakaş, Sayın Halil Fahrettin Akgül ve Sayın Mehmet Arslan ile uyum içerisinde partinin faaliyetleri ile ilgili haberlere yer verdik. Parti ile ilgili yapılan haberlere arşivimizden ulaşmak mümkündür. Taraflı ifadesini kullananları ispata davet ediyorum. Geçtiğimiz aylarda CHP Kadın Kolları ile başlayan süreç CHP Merkez İlçe Başkanı ve CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ile devam etti. İlk olarak Kadın Kolları Başkanı tarafından sosyal medya üzerinden taraflı olmakla ve CHP haberlerine yer vermemekle suçlanmıştık. Bu ifade sonrası CHP ile ilgili sitemizde yaptığımız haberlerin linklerini paylaşıp, ispatlayamadığı takdirde kadın kolları başkanını istifaya davet etmiştim. Taraflı olduğumuzu ispatlayamayan kadın kollarından herhangi bir adım gelmemişti. Söylemini çürüttüğümüz siyasetçi halen görevini sürdürüyor. Çamur at izi kalsın düşüncesiyle yapılanların doğruluk payı olmadığını okuyucularımıza gösterdik.

Eleştirmek ve yanlışları dile getirmek taraflılıksa evet ben taraflıyım

Yine bu yaşanılanların ardından Sayın CHP Merkez İlçe Başkanı da parti minibüsünde şahsımı taraflılıkla suçlamıştı. Bu yaşanılanları da geçtiğimiz aylarda köşe yazımda ifade etmiştim. Tekrar ifade edeyim. Eleştirmek ve yanlışları dile getirmek taraflılıksa evet ben taraflıyım.  Son olarak da Merkez İlçe Başkan Yardımcısının şahsıma yönelik tehditvari söylemleri malumunuzdur. Yaşanılanlar ortadadır. 

Göreve davet ediyorum 

Şahsıma yönelik yapılan bu söylemlere rağmen CHP ile ilgili haberlere yer vermemezlik yapmadık. Tarafsızlığımızı bu yaptığımız yayın politikasıyla bir kez daha ispatlamış olduk. Bu söylemlerle algı operasyonu yürüten siyasetçileri kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Her fırsatta halkın partisi olduğunu ifade eden Sayın CHP Bartın Milletvekilini ve Sayın CHP İl Başkanını göreve ve duyarlı davranmaya davet ediyorum.”

 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535