• BIST 8737.87
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • Bartın 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Bolu 5 °C
  • Kastamonu 6 °C
  • Zonguldak 8 °C
  • Karabük 8 °C
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi
  • Sinemada Şaşkına Çeviren Evlilik Teklifi
  • Engelsiz Sanat Evi Faaliyetlerine Devam Ediyor
  • Zabıta’dan Fırın Denetimi

CHP'li Umut Oran, yoğun ilgiyle karşılandı

Yaklaşan "Yerel Seçimler" öncesi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
CHP'li Umut Oran, yoğun ilgiyle karşılandı

Yaklaşan "Yerel Seçimler" öncesi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, CHP'nin önceki Genel Başkan Yardımcılarından ve önceki Milletvekillerinden Umut Oran, şehrimize gelerek CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu ve Belediye Başkan Adayları ile birlikte dolu dolu bir program gerçekleştirdi.

Ulus ilçesini ziyaret etti

İlk olarak Ulus'ta düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katılan CHP'li Umut Oran ve Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, burada, partililerin ve halkın yoğun ilgisiyle karşılandı. CHP İl Başkanı Selim Karakaş ve CHP Ulus Belediye Başkan Adayı Çetin Selçuk Arslan'ın da yer aldığı organizasyonda, Yerel Seçimler öncesi adeta güven tazelendi. Bartın Milletvekili Bankoğlu, konuya dair yaptığı açıklamada, her ne kadar İktidar tarafından saklanmaya çalışılsa da büyük bir ekonomik kriz, beraberinde getirdiği sorunlar ve işsizlik olgusuyla yakın zamanda gerçekleştireceğimiz seçimlerde, halkımızın sağduyusuna güvendiğini ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak "Derman Belediyecilik" mottosuyla Bartın'da da halkımıza doğrudan temas edecek ve onların sorunlarına "derman" olacak projelerle geldiklerini vurgulayan Bartın Milletvekili, "İktidar'ın ve İttifakı'nın yurttaşlarımızı ısrarla kutuplaştırma çabalarına karşın Parti olarak "bütünleştirici" tavırdan hiçbir surette vazgeçmediklerinin" altını çizdi.

Projelerini aktardı

Ulus'un ardından Abdipaşa'ya geçen CHP'li Umut Oran ve Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu ile beraberindekiler, belde halkıyla iç içe olarak onların dertlerini dinlediler ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerileri ile projelerini aktardılar. CHP'nin Abdipaşa Belediye Başkan Adayı Yaşar Alkız'a da destek istenen ziyarette, hep birlikte "Mart'ın Sonu Bahar!" denerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu seçimlerdeki kararlılığı ortaya kondu. Büyük bir kalabalık eşliğinde Ulus'un ve Abdipaşa'nın sokaklarında gezilerek adeta çıkartma yapıldı.

Esnaf ziyaret edildi

Yoğun programın devamında, Orduyeri Mahallesi'ne gidilerek esnaf ziyaret edildi ve bir kahvehanede konuşmalar gerçekleştirildi. Sırasıyla CHP'li Umut Oran, CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu ve CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Mehmet Arslan'ın verdiği demeçlerde, Bartın'ın hak ettiği değere ulaşabilmesi ve özellikle belediyecilik anlamında, çok daha iyi hizmetlerle yönetilmesinin zamanının çoktan geldiği vurgulanarak CHP'nin fark yaratan ve doğrudan halk için olan "verimli" projeleri yurttaşlara aktarıldı. Şehrimizin gerek doğasıyla gerekse de turizm potansiyeli anlamında en güzel yerlerinden olan Amasra'ya da geçerek ziyaretlerine ve halkı kucaklamaya devam eden CHP heyeti, burada da her kesimden büyük bir alakayla karşılandı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Amasra Belediye Başkan Adayı Recai Çakır ile birlikte gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde, kadınların ve çocukların ilgisi de görülmeye değerdi. Aynı zamanda, UNESCO'nun Geçici Kültürel Miras Listesi'nde yer alan ve Kalıcı Liste'ye de aday konumdaki Amasra'da, yurttaşların umut dolu oluşu, CHP heyetinin ziyaretiyle bir kez daha ortaya çıktı.

Kurucaşile ilçesini ziyaret etti

Tam anlamıyla dolu dolu geçen programda son olarak ise CHP'nin Kurucaşile'deki Seçim Bürosu ziyaret edilerek partililerle bir buluşma gerçekleştirildi. CHP'nin Kurucaşile Belediye Başkan Adayı Nergiz Kartal ile birlikte CHP'li Umut Oran ve CHP Bartın Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu'nun partililerle oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirdiği sohbet, genç-yaşlı, tüm kesimlerin katılımıyla düzenlendi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535