• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

"Ev hanımlarına emeklilik, gençlerimize kamuda iş için ayrımcılık yapacağız"

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, gençlere ve kadınlara seslendi.
"Ev hanımlarına emeklilik, gençlerimize kamuda iş için ayrımcılık yapacağız"

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kalan Bartın’ın dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim çalışmaları süresince Bartın halkı tarafından çok olumlu ve motive edici destek mesajları aldıklarını söyleyen Aldatmaz, “Seçim sürecinin ilk gününden itibaren çarşıda, pazarda, sokakta, köyde, kahvede, otobüste, dolmuşta, markette velhasıl vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz her yerde sevgi, saygı ve samimiyet ile karşılanıp ağırlandık. Halkımız, 14 Mayıs seçimlerinin ne denli önemli bir sınav olduğunun farkında. Vatandaşlarımız büyüyen, büyüdükçe güçlenen Türkiye konusunda kararlı. 14 Mayıs gecesi bu memleketin hizmet meşalesi bir kez daha yanacak ve Türkiye’nin yeni Yüzyılı başlayacak” dedi.

Her hanede bir çalışan olmasını için gençlere pozitif ayrımcılık yapacağız

Daha sonra sözü Karadeniz’den çıkartılan doğalgaza ve Filyos projesine getiren Aldatmaz, “O doğalgaz, gençlerimizin geleceğine ışık olacak. Cumhurbaşkanımız anlattı, duydunuz değil mi, bu doğalgaz geliriyle Aile ve Gençlik Bankası kurulacak. Bu banka ne işe yarayacak biliyor musunuz? Bu banka hiç çalışmamış ev hanımlarına emeklilik yolu açacak. Gençlere de pek çok konuda katkı verecek. Mesela Türkiye'de her hanede en az bir çalışanı sağlayacağız. Bu da gençlerimize istihdamda öncelik tanıyacağımız anlamına geliyor” ifadelerini kullandı.

İş kuracak gençlere hibe, evlenecek olanlara 2 yıl ödemesiz 150 bin TL kredi

Türkiye’de gençlere, kadınlara ve emeklilere yönelik en tutarlı projenin yine AK Parti’nin seçim beyannamesinde olduğunu ifade eden Aldatmaz, “21 yılda Türkiye’nin alt yapı sorununu büyük oranda çözdük. Yeni dönemde sosyal politikalara daha da ağırlık vereceğiz. Hiçbir ailenin gelir seviyesi belirli bir rakamın altına düşmemesini sağlayacağız. Bu da gençlerimiz eğitim hayatlarında sıkıntı çekmeyecek, gözleri geride kalmayacak demektir. Kendi işini kuracak gençlerimize ister teknoloji alanında olsun ister tarım, hiç fark etmez hibe desteğinde bulunacağız. Evlenmek isteyen gençlerimize 150 bin lira faizsiz, ilk 2 yılı ödemesiz 4 yıl vadeli kredi vereceğiz. Üniversiteye giren her gencimize özel tüketim vergisiz bir cep telefonu ve bir bilgisayar alma hakkı tanıyacağız” diye konuştu.

Bartınlılar doğdukları topraklarda iş bulup ailesiyle yaşayabilecek

Türkiye Yüzyılı’nda daha pek çok projeleri olduğunu anlatan Yusuf Ziya Aldatmaz, bu süreci Bartın Yüzyılı’na çevirmek için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirterek şunları söyledi:“Gurbetçi kardeşlerimiz bir bir geri dönmeye başladı. Yeni kurulacak fabrikalar için bu dönüş daha hızlanacak. İnşallah hazırlıklarını yaptığımız ikinci Organize Sanayi Bölgesi’yle bu topraklardan hiç kimse iş için il dışına çıkmak zorunda kalmayacak. Bu atılımı kaçıramayız. 14 Mayıs, 21 yaptığımız hazırlıkların dönüm noktası. Halkımız Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a inşallah rekor bir destek verecek. Bartın Yüzyılı için de Bartın’dan 2 milletvekili çıkartacağımıza inanıyorum.”

Halkımız Güçlü Türkiye Kalkınmış Bartın meşalesini 14 Mayıs’ta yakacak

“Bizler AK Parti kadroları olarak inanç ve azimle, tevazu ile gönül köprüleri inşa için yola çıktık. Altını çizerek ifade etmeliyim ki bugüne dek elini sıktığımız, sarıldığımız, derdini dinlediğimiz, gülüp kaynaştığımız ve Bartın için karşılıklı fikirler ürettiğimiz her bir vatandaşımız bizlere olan güvenini, desteğini samimiyetle gösteriyor. Halkımızın güvenine ve desteğine karşı sorumluluğumuz çok büyük. Omuzlarımızda Bartın’ın yükü, yüreğimizde Bartın’ın sevdası ile Bartın’ı yeni yatırımlarla donatmak için çalışacağız. Bunu tekrar tekrar ifade ediyorum. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde yeni dönem, Türkiye’nin ve Türk milletinin yüzyılı olacak. Halkımızın 14 Mayıs’ta Güçlü Türkiye, Kalkınmış Bartın hedefinin meşalesini yakacağına yürekten inanıyorum.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535