• BIST 9889.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 21 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Hak ve Hakikat Partisi 3 gün boyunca açtığı stantta üye çalışması yaptı

Hak ve Hakikat Partisi Genel Merkezi tarafından 7,8 ve 9 Mart tarihleri arasında Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda stant açıldı.
Hak ve Hakikat Partisi 3 gün boyunca açtığı stantta üye çalışması yaptı

Hak ve Hakikat Partisi Genel Merkezi tarafından 3 gün boyunca Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda açtığı stantta üye çalışması yaptı. 7,8 ve 9 Mart tarihleri arasında parti otobüsüyle meydanda konuşlanan Hak ve Hakikat Partisi temsilcileri, standı ziyaret eden Bartınlılara Hak ve Hakikat Partisi ile ilgili bilgiler verdi. Hak ve hakikat davasını Bartınlılara anlatmaya geldiklerini belirten Hak ve Hakikat Partisi MKYK üyesi Servet Gedikli; “Sözlerime Peygamber Efendimizin siyaset dünyamıza da ışık tutan bir hadisi şerifi ile başlamak istiyorum. Efendimiz şöyle buyuruyor; 'Bir kötülük gördüğünüzde bunu elinizle düzeltin, buna gücünüz yetmez ise dilinizle düzeltin, buna da gücünüz yetmez ise kalbinizle buğz edin ki, buda imanın en alt derecesidir.' Hak ve Hakikat Partisi olarak sizlere selam getirdik. Biz size geldik. Sizlere yalnız olmadığınızı şuandaki mevcut düzene mecbur yada mahkum olmadığınızı hatırlatmaya söylemeye geldik. Siyasette milli ve vicdani çarpıkları irdelemeye, hiç kimseyi şahsen hedef almadan gücendirmeden Allah için iyilikleri emretmeye kötülüklerden alıkoymaya geldik. Tanışmanın kendisini bile ibadet kabul eden bizler, sizi tanımaya ve toplumun meşru ihtiyaçlarını yerinde tespit etmeye böylelikle de hak ve hakikat davamızı size arz etmeye geldik” dedi.

Dünya düzenine nizam verecek olan siyasi ruhun adı

Gedikli; “Hak ve hakikat partisi gücünü yalnız Allah’tan alan, hak adına kurulmuş, hiçbir beşeri fikriyatın tesirinde kalmamış, Allah ve elçisinin emir ve yasaklarını günümüz siyasi yaşamına entegre etmeye kılavuzlanmış, siyasi bir hareketin adıdır. Ülkemiz ve dünyamızın refah üstün medeniyet ve de yaradılış gayesine uygun bir şekilde ilerlemesi ve bozulmuş dünya düzenine nizam verecek olan siyasi ruhun adıdır. Bir tarafı güldürürken bir tarafı ağlatmayacak yaklaşımın adıdır. Zulmeti delecek olan tank yıldızının adıdır. Size sizi bulduracak, bir balığın suda rahat ettiği gibi her kesimden bütün insanların Allah’ın adaletinin tatbiki karşısında huzura kavuşacağı çağın adıdır. Muhterem önderimizin bu partiyi kurmasındaki en büyük etken, mevcut iktidar ve muhalefet partilerinin alenen Allah’ın yasalarına karşı kanun koymaları, Amerika ve Avrupa normlarını kendi öz kültürümüzün üzerinde tutmuş olmalarıdır” diye konuştu.

Suç işlendi

Sayısız bariz hatalar yapıldığını belirten Gedikli; “Orta doğuda kesinlikle milli ve bağımsız bir duruş sergilenememiştir. Ülkemizin başına sarılmasına sebep olunan FETÖ örgütünün de bu denli büyümesine sebep olan hazırlıkçısı ve desdekleyicisi yine AKP olmuştur. Ermeni açılımı, Kürt açılımı, Alevi açılımı gibi suni gündemlerle aslında hiçbir zaman var olmayan bir tezatlık ve düşmanlık tohumları ekilmiş, sorunları gideriyormuş gibi görünerek yeni sorunlar çıkarılmıştır. Analar ağlamasın denilmiş fakat anaların feryatları göğe ulaşmıştır. Hıristiyanlar açıktan haçlı seferleri başlatıyoruz demelerine rağmen, Amerika PKK dahil olmak üzere bütün dini ve milli düşmanlarımıza açıktan yardım ve yataklık yaparken, AKP hükümeti Amerika’yı müttefik ve kadim dost olarak belirlemiş, bu unsurların ülkemiz ve Ortadoğu’daki aşağılık emellerine fayda sağlayacak sayısız bariz hatalar yapmıştır. Suç işlemiştir. AKP hükümeti hasımlarımızla birlik olmuştur. Hiç bir ikazımıza aldırış etmemiş, kör ve sağır olmuşlardır. Herkesin konuştuğu yerde biz susarız. Herkesin sustuğu yerde biz konuşuruz. Meydan bizimdir. Ey Türk milleti, bu gidişata bir dur demeye geldik” şeklinde konuştu.

Herkesin sustuğu yerde biz konuşuruz

Gedikli; “Zamanın fitnesi başta Amerika olmak üzere, bütün müttefiklerine karşı bütün İslam alemini hak ve hakikatte birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. İslam alemine savaş açan bu fitne, İslam alemini elinde tutmak istiyor. Durmadan terör üreten bu fitne dünya terörünü organize ediyor. Bu medeniyet canavarını durdurmanın yolu bu canavara göğüs germek, karşı durmak ve her alanda mücadele etmektir. Her ne pahasına olursa olsun istiklalimiz için istikbalimiz için ilahi Kelimatullah uğruna ya istiklal ya ölüm diyoruz. Onlar bizi almadan biz onları almalıyız diyoruz. Türkiye’nin ümmeti Muhammed’e önder olması Hak ve Hakikat Partisi ile gerçekleşecektir. Bu ruh ve bu anlayış, bu liderlik vasfı ancak Hak ve Hakikat Partisi’nde aranabilir. Hak ve Hakikat Partisi iktidar olacaktır. Bu kaçınılmaz bir kaderdir. Takdiri ilahi yerini bulacaktır. Postumuzu meydana serdik, kaldıracak olan varsa gelsin kaldırsın” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535