• BIST 9938.67
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 21 °C
  • Ankara 27 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 23 °C
  • Zonguldak 21 °C
  • Karabük 21 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

‘Halkımızın oyuna talibiz’

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Bartınlılardan destek istedi.
‘Halkımızın oyuna talibiz’

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, Bartınlılardan destek istedi. Ülkenin ateş çemberine doğru sürüklendiğini ve sorunları çok iyi bildiklerini söyleyen Yurtbay, sorunların çözümünün anahtarının Saadet Partisi olduğunu ifade etti. 24 Haziran seçimlerinin büyük önem taşıdığını belirten Yurtbay; “Öncelikle tüm Bartın halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Seçim kararının alınmasının ardından adaylarımız belirlendi. Saadet Partisi Bartın Milletvekili olarak halkımızın karşısındayız. Bu süreçte kardeşliğin plana çıkartıp, 16 yıldır süren kavganın bitmesi adına halkımızın oyuna talibiz” dedi.

Mecliste kavgadan başka bir şey üretilmiyor

Yurtbay; “Saadet Partisi izlediği seçim politikasıyla vatandaşlarımızın desteğini görüyor. İnşallah bu destek sandığa da yansıyacaktır. Artık baraj diye bir sorun yok. İnşallah Saadet Partisi de Mecliste temsil edilecektir. İnsanlar gerçek siyasetin nasıl yapıldığını görecek. Çünkü insanlar gerçek siyaseti özledi. 16 yıldır Mecliste kavgadan başka bir şey üretilmiyor. Siyaset üslubuna uygun davranılmıyor. Ülkenin geleceği için hiçbir şey tartışılmıyor. Kınama ve mitinglerle işleri çözeceklerini sanıyorlar. İcra makamı bu şekilde sorunu çözeceğini zannediyor. Ülkemizde iç ve dış borçlar o kadar çok arttı ki sorunlar çözülemez durumda. Eğitimi de bitirdiler. Yapboz tahtasına çevirdiler. Kaç tane bakan değiştirdiler. Ahlaki manada ülkede büyük bir erozyon var” diye konuştu.

Herkese kapımız açık

Eşit şartlarda yarışın olmadığını belirten Yurtbay; “Televizyonlarda bizlere verilen süre ile iktidara verilen süre aynı değil. Bizler neredeyse ulusal basında hiç yer alamıyoruz. Biri uçakla giderken biri yürüyerek gidiyor. Adaletli bir yarış yok. Ancak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Beyin çıkışları kamuoyunda karşılık buldu. İnsanların beklediği söylemler bunlardı. Tabii kanallarda çıkmaya başlayınca bu sefer yine müdahale geldi. Yerel medyamız dışında bize yer veren yok. Ulusal medyada yokuz diyebilirim. İşimiz zor. Ancak bizler zora talibiz. Siyaseti makam ve mevki için yapmıyoruz. Ülkemizin ateşe gittiğini görüyoruz. Bu nedenle bize verilen görevi kabul ettik. Bizler Bartın halkından destek bekliyoruz. Herkese kapımız açık. Biz ötekileştirmeden halkımızın oylarına talibiz” dedi.

Herkes doğdu yerde doysun

Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nun Bartın’ı ziyaret edip etmeyeceğinin netlik kazanmadığını söyleyen Yurtbay; “Cumhurbaşkanı Adayımızın ilimize gelip gelmeyeceği şuan için henüz netleşmedi. Çünkü o kadar zaman dar ki. Önümüzdeki Pazar günü Ankara’da aday tanıtım programımız var. Ankara’da ona göre bir süreç işlenecek. Neden Saadet Partisi? Milli bir kalkınma için, ülkenin şahlanabilmesi için Saadet Partisi diyoruz. Bir ülkenin kalkınabilmesi için sanayi lazım. 45 yıldır Rahmetli Erbakan Hoca ağır sanayi hamlesi, üretim diyor. Üretim yapmadan ülke kalkınmaz. Şu anda dolar niye çıkıyor. Cari açığımızdan çıkıyor. Cari açık neden oluyor? Sen etini, fasulyeni, samanının yani her şeyini dışarıdan ithal edersen ne olur? Evlatlarımız niye dışarıda çalışıyor. Herkes doğdu yerde doysun. Çocuklarımız niye İstanbul’a gitsin” şeklinde konuştu.

Evlerde huzur kalmadı

Yurtbay; “Bizim sanayiyi Türkiye’ye yaymamız lazım. Temel Beyin değerlendirmesi gibi bu arkadaşlar atı arabanın arkasına bağladılar. Bir ülkenin kalkınması için sanayi ve üretim lazımken ne yaptılar? Yol, havaalanı, hızlı tren ve köprü yaptılar. Tamam bunlar önemli yapılması gereken şeyler. Ama bizim önce sanayi hamlemizi başlatıp ondan sonra yapılması gerekir. Türkiye’nin her yerine üniversite kurmaya gerek var mıydı? Çocuklarımız şimdi harıl harıl KPSS’den yüksek puan almaya çalışıyorlar. Evlerde huzur kalmadı. Genel Merkezimiz geçenlerde bir araştırma yaptı. Üniversitelerdeki öğretmen mezun veren fakültelerini bugün kapatsak on yıl yetecek öğretmenimiz varmış. Hala harıl harıl mezun veriliyor. Fabrikalara gidelim sanayiye fabrikalara ara eleman bulunamıyor. İlkokuldan başlayarak çocukların becerisine göre yetiştirilmeliler. Bizim projelerimiz hazır daha öncede yaptık. Biz ne zaman iktidara geldiysek halkımızın yüzünü güldürmüşüzdür” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535