• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • Bartın 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 14 °C
  • Kastamonu 16 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 19 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

MHP İl Başkanı Özçelik, halkın görev verdiği Milletvekili Tunç ve Bankoğlu’na başarı diledi

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerde halkın görev verdiği AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’na başarı diledi.
MHP İl Başkanı Özçelik, halkın görev verdiği Milletvekili Tunç ve Bankoğlu’na başarı diledi

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerde halkın görev verdiği Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’na başarı dileyerek, Bartın’a kazandırılacak olan her hizmetin destekçisi olduklarını belirtti. Bartın’ın sorunlarının çözümü noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını söyleyen Özçelik, “Önemli olan hizmeti kimin yaptığı değil, hizmetin yapılmasıdır” dedi.

Kriz bekleyenler şaşkına döndüler

Özçelik; “24 Haziran seçimlerinin memleketimize, milletimize ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çok şükür, Türk milletinin kutlu iradesi sandıkta tecelli etmiştir. Bu demokratik oluş ve olgunluğa saygımız tam ve kesindir. Seçimlerin sükûnet içerisinde yapılmış olması, katılımın da yüksek çıkması bizim açımızdan memnuniyet vericidir. Türkiye bugün itibariyle resmen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçmiştir. Aziz milletimiz geleceğini yeni hükümet sisteminde görmüş, seçim ve tercihini bu yönde kullanmıştır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı seçilmiştir. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Seçimi ilk turda sonuçlanmış, kriz bekleyenler şaşkına dönmüşlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında tavizsiz durmuştur. Aynı zamanda partimiz bütün engelleri aşarak, bütün oyunları bozarak, bütün karanlık senaryoları parçalayarak TBMM’de temsil edilme imkanına kavuşmuş, çok değerli bir milletvekili sayısına ulaşmıştır” diye konuştu.

Çok güzel bir süreci geride bıraktık

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Özçelik; “Bartın’da da ülke genelinde olduğu gibi 60 gün boyunca çok güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Adaylarımız Sayın Orhan Kırşanlı ve Savaş Buyurman ile birlikte dolu dolu bir kampanya yaptık. Güzel çalışma ekiplerimizi oluşturduk. Belediye Başkanımız Sayın Cemal Akın, kadın kollarımız, il teşkilatımız, ülkü ocaklarımız, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Tabii işin bir de görünmeyen kahramanları vardı. Adaylarımızın oluşturduğu çalışma gruplarında gönüllü görev alan kardeşlerimiz vardı. Çok güzel bir süreci geride bıraktık” dedi.

İnşallah sorunlar çözüme kavuşturulur

Sorunların çözümü için gereken desteği vereceklerini belirten Özçelik; “Hiçbir huzursuzluk yaşanmaması bizim için çok önemli. Kimseyi kırmadan ve kimsenin de bizi kırmadığı bir kampanya sonucunda 24 Haziran günü sandıkta halkımız tercihini kullandı. Halkımız mevcut olan AK Parti Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç ve CHP’den de Sayın Aysu Bankoğlu’na görev verdi. İnşallah bölgemize ve memleketimize hayırlı olur. Temennimiz ondan yana. Milletvekillerimizin devletimizin imkânlarını bölgemize aktarmaları yönünde ki çalışmaları destekleyeceğiz. Üzerimize düşen bir şey olursa hizmet anlamında yanlarındayız. Burada kimin yaptığı değil, hizmetin yapılması önemlidir. Bartın’ın sorunlarının giderilmesi önemli. İnşallah sorunlar çözüme kavuşturulur” şeklinde konuştu.

Bizi yıkmak istediler, başaramadılar

Özçelik, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Bartın’ın sorunlarıyla yakından ilgilenecek olan adaylarımız vardır. Fakat vatandaşlarımız bu şekilde tercihini kullandı. Vatandaşlarımızın neden güvenini kazanamadığımızı kendi içimizde sorgulayacağız. Destek verende de vermeyenden de Allah razı olsun. Görevimizi layığıyla yapmaya çalıştık. Bundan sonra da devletimizin imkanlarını bölgemize kazandırılmasının takipçisi olacağız. Tabii bu süreçte bizi yıkmak istediler, başaramadılar. Tahrip etmek istediler, sonuç alamadılar. Felaket tellallığı yapanlar Türklüğün vicdanına çarpıp dağıldılar. Türk milleti, Milliyetçi Hareket’i TBMM’nin hem kilit partisi yapmış, hem de denge ve denetleme görevini vererek önemli bir sorumluluk yükledi. 

Allah hepinizden razı olsun

Milliyetçi Hareket Partisi, önümüzdeki beş yıllık zaman süresinde milletimizin beklentileri doğrultusunda şevkle, heyecanla, sabırla, akılla, muazzam bir inanmışlıkla çalışmalarını sürdürecektir. Önce ülke ve milletim, sonra partim ve ben kararlılığımızdan asla taviz vermeden mücadelemize mücadele katacağımızdan herkes emin olmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek veren, 49 yıllık emaneti lekeletmeyen aziz vatandaşlarıma, mensubiyetle övündüğümüz Türk milletine şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum. Cumhur İttifakı Millet Aklı, Türkiye’nin Teminatı. Milliyetçi Hareket Partisi daha güçlüdür, daha huzurludur, daha da yükselecektir. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535