• BIST 9876.07
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • Bartın 22 °C
  • Ankara 24 °C
  • Bolu 20 °C
  • Kastamonu 26 °C
  • Zonguldak 22 °C
  • Karabük 23 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Saadet Partisi Milletvekili Adayları bayram boyunca çalışmalarına devam etti

Seçime artık sayılı günler kala Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayları Ünal Yurtbay ve Mücahit Mekeç, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla bayram boyunca çalışmalarına devam etti.
Saadet Partisi Milletvekili Adayları bayram boyunca çalışmalarına devam etti

Seçime artık sayılı günler kala Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayları Ünal Yurtbay ve Mücahit Mekeç, beraberindeki teşkilat mensuplarıyla bayram boyunca çalışmalarına devam etti. Vatandaşlarla bayramda da bir araya gelen Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayları, Türkiye için artık değişim olması gerektiğini anlattı.

Yeni bir başlangıç olacak

Türkiye için artık değişim vaktinin geldiğini söyleyen Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, “adalet” vurgusu yaparak “Adaletin ve hakkın olmadığı bir ülkede barış olmaz. Siz eğer ülkede adaleti sağlayamıyorsanız, işte o zaman sorun daha büyük demektir. Adalet her şeyden önemlidir. Adalet maalesef yürütmenin insafına bırakıldı. Eğer biz iktidar olursak bu gidişatı değiştireceğiz. Cumhurbaşkanını partili değil, tüm vatandaşı kucaklayan yürütme organı olarak ayıracağız. Adalet her vatandaşımız için gereklidir. Adalet sistemini tek adama yüklemek, ülkemiz için zarardan başka bir şey değildir. Adalet sisteminin yürütmeden ve yargıdan bağımsız hale gelmesi taraftarıyız. Adalet mülkün temelidir. Üst kademede bulunanların iktidarın etkisinde kalarak karar verme mecburiyetinde kaldığı bir husustan, adalet beklenemez. İşi ehline vereceğiz. Liyakat önemlidir. Bugün ülkenin bu hale gelmesinin, eğitimde, tarımda, ekonomide, dış politikada temel sebebi işin ehline tevdi edilmemiş olmasıdır. Onun için biz liyakati bizim en önemli umdelerimizden biri olarak görüyoruz ve bu vaatte bulunuyoruz. ‘Nasıl çözeceksiniz?’ diyorlar bize. Nasıl çözeceğiz; konunun ehli olan insanları bir araya getireceğiz ve onların siyasi tavırlarına bakmayacağız. Bu önemli bir iştir, herkes bunu yapamaz. Yeri geldiği zaman bizim mensubumuzdan daha ehil bir insan varsa onu görevlendirmek bizim vazifemiz, ahdimizdir. Duymayan kalmasın. Saadet Partisinin ülkemizde güçlenmesi, meclise girerek iktidara gelmesi, liyakatin, hakkaniyetin ve adaletin yeniden hakim olması için bir başlangıç olacaktır” dedi.

Gereken cevabı sandıkta vermeliyiz

“Biz ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunların deşifre olması ve düzeltilmesi için hazırız.” diyerek 24 Haziran seçimleri için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayı Mücahit Mekeç, Saadet Partisi iktidarında yolsuzluğa ve yandaşlığa aslan izin vermeyeceklerinin altını bir kez daha çizerek şöyle konuştu: “Saadet Partisi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de iddialı! Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye’nin birleştirici gücü’ haline geldi. Güçlü bir grupla Meclis’te temsil edilebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunların deşifre olması ve düzeltilmesi için hazırız. Tüm bu yanlışların düzeltilmesi için gereken cevabı sandıkta vermeliyiz. Türkiye’nin bir tek sahibi vardır; o da milletimizdir.

Milletimizin yüzünü asla yere düşürmeyeceğiz

Huzurlu bir Bartın ve Türkiye hedefimiz var. Tüm vatandaşlarımızın birbirini gönülden kucakladığı, esenlik yurdu bir ülke hayal ediyoruz. Saadet Partisi iktidarında 5Y’ye asla izin vermeyeceğiz. Yolsuzluk! Milletin bir kuruşuna bile göz diken bizden beridir. Yandaşlık! Fikri ne olursa olsun, liyakat her zaman önceliğimizdir. Yalakalık! Aldanmayacağız. Çünkü bize yanlışımızı söyleyebilen gerçek dostlarla yol yürüyeceğiz. Yasak! Eleştirenleri hain ilan edip, onların sesini kesmeyeceğiz. Art niyetli olmayan her eleştiriye kıymet vereceğiz. Yağma! Gariplerin yetimlerin hakkını asla kimseye peşkeş çekmeyeceğiz. Saadet Partisi iktidarında 5A’dan asla vazgeçmeyeceğiz. Akıl! Tek akıl kaos, ortak akıl birliktelik getirir. Adalet! Adalet mülkün temelidir. Terazisi şaşan adalet güveni zedelemiştir. Hukukun üstünlüğünü yeniden sağlayacağız.  Ahlak! Dürüstlük ve doğruluk temel prensibimizdir. Herkesin iyiliği için çalışacağız. Adanmışlık! Zorlukları aşmak için bütün gücümüzle gayret edeceğiz. Asalet! Milletimizin yüzünü asla yere düşürmeyeceğiz.

Milletimize güveniyoruz

Ezen ve ezilenin olmadığı, külfetin birlikte omuzlandığı ve nimetin adil olarak paylaşıldığı bir Türkiye ideali taşıyoruz. Aziz milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 24 Haziran’da; adaletsizliği adalet ile umutsuzluğu umut ile tüketen ekonomiyi, üreten ekonomi ile değiştirmeye geliyoruz. Yandaşlığı liyakat ile tek aklı ortak akıl ile kibiri tevazu ile öfkeyi şefkat ile değiştirmeye geliyoruz. Ve Türkiye’de şerefli mazisi ile beklenen, çözümü bilen, tertemiz kadrolarıyla milletimizin hizmetine hazır bir saadet güneşi doğacaktır.”

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535