• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Bartın 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • Bolu 16 °C
  • Kastamonu 19 °C
  • Zonguldak 17 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

“Ulus’un kaderini halkımız 2014’te Ak Parti diyerek değiştirdi”

AK Parti Ulus İlçe Teşkilatınca düzenlenen kahvaltılı toplantı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un katılımıyla gerçekleştirildi.
“Ulus’un kaderini halkımız 2014’te Ak Parti diyerek değiştirdi”

AK Parti Ulus İlçe Teşkilatınca düzenlenen kahvaltılı toplantı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Hüseyin Uzun, İlçe Başkanı Hikmet Çalık, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Kadir Saraç Belediye Meclis Üyesi adayları ve Ulus halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Ulus halkı kahvaltıya yoğun ilgi gösterdi

Yeni restore edilen Ulus Belediye Otelinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Ulus halkı yoğun ilgi göstererek, 31 Mart seçimlerinde Ulus Belediye Başkanı ve adayı Hasan Hüseyin’in tam destek olduklarını gösterdi. Hasan Hüseyin Uzun’un “alnımızın akıyla başımız dik olarak halkımızın yeni dönemde tekrar destek istiyoruz.” Dediği toplantıda. Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP’nin köhne belediyecilik anlayışıyla karanlığa mahkum ettiği, terkedilmiş, unutulmuş Ulusumuzu AK Belediyecilikle anlayışı ile tanıştırarak yeniden ayağa kaldırmanın onurunu yaşadıklarını ifade etti.

Uzun, göreve geldiğimizde Ulus, çöp, çamur, çukurdu

Ulus Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Hüseyin Uzun programda yaptığı konuşmada projelerini anlatarak, söz verdikleri projelerin hepsini beş yılda hayata geçirdiklerini bunun mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “ Ulus İlçemizde bizden önce 15 yıl CHP yönetimi vardı. Ulusumuz görevi devraldığımızda çöp, çamur, çukur haldeydi.  İlçenin durumu çok kötü, içler acısıydı. 15 yıl buraya hiç hizmet yapmayan zihniyete Ulusumusu tekrar nasıl teslim edebiliriz? Şimdi yaptığımız yatırımları kötülemekten başka, iftira atmaktan başka işleri yok”dedi.

Terkedilmiş Ulus’u, tercih edilir hale getirdik!

Uzun, “Ulus ilçemiz yıllar önce temeli atılan otel yıllarca atıl halde kalmış. Neden el atmamışlar?  Ulus ilçemiz terkedilmiş haldeydi. Tercih edilir hale getirdik. Oteli tamamlayarak hizmete açtık. Alt yapısı, üst yapısı yoktu. Hepsini yaptık. Tuvaletleri bile içler acısı durumdaydı. Ulus’tan insanlarımız kaçar hale gelmişti. Benden önceki Ulus, gerçekten 15 yıl boyunca hizmete susamış haldeydi. Doğa kenti ilçemizi beş yılda nereden nereye getirdiğimiz ortadadır. Halkımız yeni dönemde tercihini Ulus’un geleceğini düşünerek karar vereceğine inancım tamdır” dedi

Ulus’ta 2014’de değişimi başlattık

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç hemşehrilerinin yoğun ilgisine teşekkür ederek, yaptığı konuşmasında,” 2014’teki yerel seçimlerde buraya gelmiştik, siz Ulus Belediye başkan adayımız Hasan Hüseyin Uzun’u seçin gerisini merak etmeyin! Demiştik. Siz sadece desteğinizi verin siyasi görüşünüz ne olursa olsun! farketmez, sandığa giderken Ulus’un geleceği için AK Partiye oyunuzu verin Hasan Hüseyin Uzun’u Belediye Başkanı yapalım! ondan sonrasına bize bırakın! Demiştik. Hatırlıyor musunuz? Sonra Ulus ilçemizde ne oldu? AK Parti’ye mührü bastınız. Ulus’ta bir ışık yaktınız! En güzelini başardınız! Ulus verdiğiniz destek ile aydınlandı mı? Evet aydınlandı. 2014 önceki Ulus, 2014 sonrası Ulus arada farkı görüyorsunuz. Oy verdiğinize pişman olmadınız. O zaman tekrar daha kuvvetli olarak, yeni dönemde birlik ve beraberliklere, yatırımlara evet diyelim. Beş yılda yapılan hizmetlerin üzerine kat ve kat  yatırımı koymak için AK Parti ile yola devam diyelim”şeklinde konuştu.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Milletvekili Tunç, Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun hakkında kirli iftiralarda bulunabilecek kadar siyasi nezaketten yoksun kişilerin aday olarak ilk yaptıkları işlerinin kirli iftiradan başka bir şey olmadığını söyleyerek; bunlar fakir fukara için dağıtılan yardımlara bile göz dikiyorlar. Daha göreve gelmeden yaptıkları ortada “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz”. Bilmiyorlar mı? Sosyal Yardımlaşma Vakfından yardımların nasıl yapıldığını. Çamur at izi kalsın. Bizim iftiralara ayıracak zamanımız yok! Bizim derdimiz halka hizmet! Bizim derdimiz memleketimiz. Önce Memleket, Önce Ulus. Milletimizin kararına, güvenine layık olabilmek için gece gündüz demeden bugüne kadar nasıl çalışmışsak daha fazlasını Ulus’a getirmek için gayret göstermek” dedi.

 Ulus ilçesin su sorununa köklü çözüm

Milletvekili Tunç, “Ulus ilçemiz AK Belediyecilik ile birçok değişime devam ederken Ulus İlçemizin en büyük sorunu olan su problemine Eldeş Barajı ile ortadan kaldırıyoruz diyerek, Eldeş barajına ne gerek var! Diyenler. Baraja karşı çıkanlar! siz nasıl Ulus un sorunlarını çözeceksiniz? İftira atmak ile karalama siyaseti ile nasıl halka hizmet edeceksiniz. 2014 öncesi Ulus ilçesinde evlerde kanalizasyon kokularından durulmuyordu. Yapacağız dedik yaptık”. Dedi.

Ulus değişimi yaşamaya devam edecek

Milletvekili Tunç, “Ulus İlçesinde 2014 yılında Hasan Hüseyin Uzun’un Belediye başkanı olmasıyla yerel-hükümet uyumu ile altyapısından üst yapısına, anaokulundan üniversitesine, hastanesinden stadyumuna, otelinden köprülerine, Milli park yatırımlarından toplu konutlarına, Irmak ıslahından, tekstil-sandalye ağaç işleme fabrikalarına, kapalı halı sahasından Eldeş barajına kavuştu, yeni dönemde de hız kesmeden devam edecek”Dedi

Ulus’ta yeni iş kapıları artacak

Ulus İlçesinde AK Belediyeciliğin gelmesiyle ve verilen teşviklerle yeni istihdam alanlarının da oluştuğu belirten Milletvekili Tunç; “ Belediye Başkanımız ve Adayımız Hasan Hüseyin Uzun’un yeni dönemdeki sanayi projesi ve hükümet olarak verilen teşvikler sayesinde yeni iş kapıları artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 1
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0551 120 3535