• BIST 10045.74
  • Altın 2399.392
  • Dolar 32.3782
  • Euro 34.7103
  • Bartın 18 °C
  • Ankara 25 °C
  • Bolu 19 °C
  • Kastamonu 21 °C
  • Zonguldak 15 °C
  • Karabük 18 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Başkan Adayı Ertuğrul, projelerini açıkladı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Kumluca beldesinde Aday Tanıtım Yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu programda AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı İsmet Ertuğrul, projelerini tek tek anlattı.
Başkan Adayı Ertuğrul, projelerini açıkladı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından Kumluca beldesinde Aday Tanıtım Yemeği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu programda AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı İsmet Ertuğrul, projelerini tek tek anlattı. Ertuğrul’un projeleri beldede taraflı tarafsız tüm kesimlerde büyük heyecan yarattı. Kumluca’nın çehresini değiştirecek projelerle yola çıktıklarını belirten Başkan Adayı Ertuğrul, Kumlucalılardan destek istedi. Toplantıya umre programı nedeniyle katılamayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, canlı bağlantı ile partililere hitap etti. Projelerle yola çıkan Başkan Adayı Ertuğrul’a tam destek sözü veren Milletvekili Tunç, Kumluca için gerekli olan tüm çalışmaların yapılacağını ifade etti.

51207003_2539383469412182_4214970609534238720_n.jpg

Gönüllere girmek esas

Programın açılış konuşmasını AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı gerçekleştirdi. Seçim sürecinin önemine değinen Başkan Kalaycı, şu ifadeleri kullandı; “24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine” geçiş yapan ülkemiz, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile birlikte hem ulusal hem de yerel düzeyde gelecek hedeflerine odaklanma imkanı bulacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi AK Parti belediyeciliği demek; hizmet üretmek, yatırım yapmak, gururla hizmet ettiği aziz milletimizin gönlünde yer edecek bir üslup ve gayret içinde olmak demektir.

51548046_2539383562745506_702483111472005120_n.jpg

Gönül Belediyeciliği kavramını uygulayacağız

AK Parti açısından yeni dönemin belediyecilik anlayışını belirleyen en önemli unsur hiç kuşkusuz; Gönül Belediyeciliğidir. Bu düşüncelerle tüm adaylarımızla halkımızın karşısına çıktık. İnşallah tüm belde, ilçe ve il belediyelerini kazanacağız. Bugün burada Kumluca teşkilatının düzenlemiş olduğu Aday Tanıtım Toplantısında bir aradayız. Bildiğiniz gibi Kumluca Beldemizde Sayın İsmet Ertuğrul ile yola çıktık. Belediye Başkan Adayımız olan İsmet Beyin çok önemli projeleri olduğunu biliyoruz. Birazdan bu projeleri sizlerle paylaşacak. Burada belde teşkilatımıza da büyük işler düşüyor. Bu projeleri halkımıza anlatmak gerekiyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayalım. Birlik ve beraberlik içerisinde Kumluca’mızı yeniden AK belediyecilikle tanıştıracağız. Kumluca beldemizi büyütecek ve geliştirecek projeleriyle yola çıkan Belediye Başkan Adayımız Sayın İsmet Ertuğrul’a başarılar diliyor, projelerin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Konuşmasının akabinde İl Başkanı Kalaycı, Kumluca Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulunan isimlerle birlikte vatandaşları selamlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

51359100_2539383452745517_4868581966749892608_n.jpg

25 yıl Kumluca merkezde görev yaptım

İl Başkanı Kalaycı’nın konuşmasının akabinde projeleriyle ilgili bilgiler veren AK Parti Kumluca Belediye Başkan Adayı İsmet Ertuğrul, kendini tanıtarak sözlerine başladı. Başkan Adayı Ertuğrul; “1966 yılında Kumluca Kavaklı Kaldırım Mahallesi’nde dünyaya geldim. İlkokulu Kumluca’da okudum. Orta ve lise öğrenimini ise Gerede İmam Hatip Lisesi’nde tamamladım. Eskişehir Üniversitesi Acık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nden mezun oldum. 33 yıla yakın Diyanet İşleri Başkanlığı’nda din görevlisi olarak görev yaptım. 25 yıl Kumluca Merkez Camiinde hemşehrilerime hizmet verdim. Şuan Kumluca’da esnaf olarak faaliyet göstermekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım” dedi.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.37.01.jpeg

Kozcağız Çevre Yolu ve Abdipaşa Tüneli Projesi

16 proje ile yola çıktıklarını belirten Ertuğrul, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; “Kumluca’mızı artık şehir içinden geçen tırlardan kurtarıyoruz. Kumluca-Kozcağız Arası Çevre Yolu Projemiz Kumluca’mız için büyük öneme sahiptir. Ulaşımda bir rahatlama sağlayacaktır. Tabii belde merkezimizde bu proje ile trafiği rahatlatmayı düşünürken, bu projenin devamında da Abdipaşa Tüneli Projemiz vardır. İnşallah her iki proje ile beldemiz büyük sıkıntıdan kurtulmuş olacak.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.44.jpeg

Kavaklı Camii Projesi

Kavaklı Kaldırım Mahallesi’nde bulunan köprünün yanına camii inşa edeceğiz. Kavaklı Camii Projesi ile o bölgemizin talebini yerine getirmiş olacağız. Bizler Kumluca'ya Bartın ilinin en büyük camisini 3 sene gibi bir zamanda bitirerek, 1500 kişilik eser bıraktık. Çevredeki camii yapımlarında ve yaşatılmasında da hepimiz emek sarf ettik. İnşallah bu camimizi de görevin bana nasip olması halinde kısa zamanda yapıp, ibadete açacağız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58-(4).jpeg

TOKİ Projesi

Kumluca İmam Hatip Ortaokulu’nun arka tarafındaki alana TOKİ konutları inşa etmek istiyoruz. Kumluca’mızda şu an da çöplük haline gelen çöp dökülen bu alanı güzel bir hizmette kullanmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmelerine imkan sağlamak tek amacımız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58-(2).jpeg

Halı Saha Projesi

Beldemizde gençlerimizin spora yönelebileceği alanlar ortaya çıkartacağız. Gençlerimizin şuan kullandığı halı sahayı modern hale getireceğiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolu, onları spora yönlendirmektir. Bu da spor alanlarının yapılmasıyla mümkün olacaktır. Mevcut var olan halı sahamızın üzerini kapatarak, yaz-kış futbol oynayama uygun hale getireceğiz. Tabii burada halı sahamızın yanına modern bir tesisi de kazandırarak, spor yapan gençlere ikramlarda bulunacağız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58-(5).jpeg

Pazar Yeri Projesi

Beldemizde mevcut bulunan kapalı pazar yeri yetersiz gelmektedir. Bizler bu pazar yerinin yanına iki katlı kapalı bir pazar yeri kazandıracağız. Yapacağımız kapalı pazar yerinin birinci katında pazar kurulması düşünülürken, ikinci katına ise atölyeler kurulabilmesi için imkan sağlanacaktır.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.48.jpegwhatsapp-image-2019-02-05-at-17.37.01-(5).jpeg

Gençlik ve Kültür Merkezi Projesi

Halı saha projemde de bahsettiğim gibi gençlerimiz bizim her şeyimiz. Gençlerimize yönelik birçok çalışma gerçekleştireceğiz.  Daha öncede bahsettiğim gibi gençlerimizin kötü alışkanlıklar edinmemesi için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebileceği bir Gençlik ve Kültür Merkezi’ni beldemize kazandıracağız. Bu merkezde bilardo, langırt, masa tenisi ve çeşitli oyun gruplarının yanı sıra kütüphane ve sinema toplantı salonlarımız olacak. Gençlerimizi kültür merkezine çekeceğiz. Tabii bu merkezimizde nikah ve düğün salonu da yaparak modern bir salonu beldemize kazandıracağız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.37.01-(1).jpeg

Mobese Sistemi

Beldemizde yaşanan olaylara bakıldığında bir hayli artış olduğunu gözlemliyoruz. Tabii yaşanan olumsuzluklarda kamera kayıtları bir hayli önem arz ediyor. Bu düşünce ile bizler beldemizin giriş ve çıkışlarına Mobese yerleştireceğiz. Bu sayede yaşanacak olay sayısının azalması ve herhangi bir olumsuzlukta da yetkililere yardımcı olabilmek tek amacımızdır. İnşallah Kumluca’mızda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gereken tüm önlemlerin alınmasını sağlayacağız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58-(3).jpeg

Çevre düzenlemeleri

Yeni Afet Konutları ve Eski Afet Konutları diye tabir ettiğimiz alanlarda çevre düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Parklar, bahçeler, otopark alanları, ışıklandırmalar ve kapalı alanlar yapacağız. Aslında bu projemizin içerisinde beldemiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm alanlar da var. İhtiyaç olması halinde gerekli düzenlemeler yapılacak. Kumluca’yı yaşanabilir bir belde haline getireceğiz. İnşallah bu görev bize nasip olduğunda her anlamda örnek bir belde ortaya çıkartacağız.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58-(1).jpegwhatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58-(6).jpeg

Musluklardan içilebilir su akacak

Benzinlik ile Kavaklı Kaldırım köprü arasında bulunan Kumluca Deresinde ıslah çalışmaları gerçekleştireceğiz. Hem taşkın riskinden beldemizi koruyacağız hem de deremizin temizlenmesini sağlayacağız. Tabii büyük önem verdiğimiz bir başka projede İçme Suyu Arıtma Sistemidir. Vatandaşlarımızın musluklarından çamurlu su akmaktadır. Bu görev bizlere nasip olursa kuracağımız arıtma sistemi ile musluklardan içilebilir suyun akmasını sağlayacağız. Bir de beldemizin önemli bir sorunu da atık sulardır. Atık Su Arıtma Sistemi ile de bu sorunu ortadan kaldıracağız. Atık sular bir yerlerde toplanarak bir takım işlemlerden geçirildikten sonra tekrar kullanılabilir hale getirilerek, doğaya zarar vermeyecek hale getirildikten sonra salınacak. Devletimiz tarafından düzenleme getirilen atık suların arıtılması meselesine belediyeler öncülük etmektedir. İnşallah bu önemli yatırımın öncülüğünü de beldemizde biz üstleneceğiz. Deresi, doğası, suyu, cadde ve sokakları tertemiz bir belde inşa edeceğiz.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.37.01-(2).jpeg

Hayvan Barınağı projesi

Sahipsiz, kimsesiz ve yardıma muhtaç olan hayvanlar için hayvan barınağı yapacağız. Hayvan barınakları ile birlikte pek çok hayvan sahipsiz kalmaktan ve sağlıksız bir yaşam sürmekten uzaklaşmış olacak. Hayvanlar adeta doğal ortamındaymış gibi mutlu bir şekilde barınakta bakım altına alınacaktır.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.58.jpeg

Aksu ve Karasu şelalerini turizme kazandıracağız

Beldemiz sınırları içerisinde bulunan Aksu ve Karasu şelalerinin turizmde gözde mekanlar arasında yer almasını sağlayacağız. Bu alanda gerçekleştireceğimiz çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla muhteşem bir alan ortaya çıkacak. Her iki şelalenin çevre düzenlemesi, görünümü ve ulaşımı ile çok modern bir hale gelecek. Turizmin gözde mekanı olacak.

Arıkayası ve Gezen Yaylası turizme kazandırılacak

Tatil denilince insanın aklına genelde deniz, kum ve güneş üçlüsü geliyor. Fakat insanların doğaya dönme ve sakin bir tatil geçirme isteği, son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Bunu da sağlayan yayla turizmidir. Ülkemizin hemen hemen bütün bölgelerinde olan yaylalar güzel beldemizde de mevcut. Turizmin çeşitlendirilmesi ve değişik yörelerdeki turizm potansiyelinin açığa çıkarılmasının bir ayağı da yaylaların korunması ve turizme kazandırılmasıdır. İnşallah biz bunu gerçekleştireceğiz. Beldemiz sınırları içerisinde bulunan Arıkayası ve Gezen Yaylasını turizme kazandıracağız. Bu sayede beldemiz turizmden pay alabilecektir.

whatsapp-image-2019-02-05-at-17.36.57.jpeg

Sanayi sitesi oluşturacağız

Belde merkezinde en uygun alana sanayi sitesi yapmak istiyoruz. Bu projemiz sayesinde istihdama ve ekonomiye katkı sağlayacağız. Bu çalışmayı önemsiyoruz. İnşallah 31 Mart’ta halkımızın desteğiyle göreve geldiğimiz takdirde verdiğimiz tüm vaatleri yerine getireceğiz. Sayın Milletvekilimizin ve Sayın İl Başkanımızın da destek ve katkılarıyla verdiğimiz tüm sözleri tutacağız.”

Milletvekili Tunç’tan destek sözü

Projelerle yola çıkan Başkan Adayı Ertuğrul’a tam destek sözü veren Milletvekili Tunç; “Başkan Adayımız Sayın İsmet Ertuğrul’un çok önemli projeleri var. Bu projelerini gerçekleştirebilmesi için gerekli olan tüm desteği vereceğiz. Bunun sözünü veriyorum. Kumluca için gerekli olan tüm çalışmaları yapacağız. Yeter ki Kumlucamız birlik ve beraberlik içerisinde olsun” dedi.

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535