• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • Bartın 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Bolu 11 °C
  • Kastamonu 12 °C
  • Zonguldak 13 °C
  • Karabük 14 °C
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!
  • CHP Belediye Meclisinde Fark Attı!
  • “Bu Sonuç Ekonomik Krizin Faturasıdır”
  • Fırıncıoğlu’na çocuklardan sevgi seli!

Karakaş’tan Ayasofya İmamı ile İlgili Açıklama

CHP Bartın İl Başkanı C. Selim Karakaş, Atatürk’e hakarette bulunan Ayasofya İmamı ile ilgili yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.
Karakaş’tan Ayasofya İmamı ile İlgili Açıklama

Karakaş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; “Gün geçmiyor ki laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne, kurucu düzene, kurucu iradeye, kurucumuz ve kurtarıcımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saldırılar olmasın! Kimi Atatürk’e ve silah arkadaşı İnönü’ye ayyaş diyecek kadar hadsiz oluyor, kimi dinsiz diyecek kadar cüretkar ve akıl yoksunu oluyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kurtarıcıya lanet okurken, bir başka hain partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da olduğu bir ortamda Kurucu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyup hakaret edebiliyor. Cumhuriyet’e, kazanımlarına ve Atatürk’e saldıran bu nankörlerin ortak yönleri kara cahil ve kindar oluşlarıdır. Bu hainler yaşadıkları coğrafyanın tarihini de inandıkları dini de bilmemektedirler. Keşke yunan galip gelseydi diyen Fesli Kadir’ in peşinden giden bu gözü dönmüş karacahiller, bugün özgürce ibadetlerini yerine getirebiliyorlarsa bunu Mustafa Kemal Atatürk’ e, silah arkadaşlarına ve ülkesini yiğitçe savunan ve bu uğurda şehit olan Anadolu halkına borçludurlar.

Hakaretlerini sürdürüyorlar

Dini ve kültürel değerlerin yozlaştırıldığı, toplumun ayrıştırılmaya çalışıldığı, kin ve nefret tohumlarının ekildiği karanlık günlerden geçtiğimiz bu günlerde, bilinçli olarak kurucu değerlere ve Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaretler ediliyor, iftiralar atılıyor. Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri gerekçesi ile, binlerce öğrenci, gazeteci, yurttaş hapis ve para cezaları alırken, Koruma Kanunu olmasına rağmen ülkeyi kurtaran ve laik, demokratik cumhuriyeti kuran Atatürk’ e hakaret edenler adeta cesaretlendiriliyor.  Başta diyanet işleri başkanı olmak üzere,  bazı kendini bilmez imamlar,  gazeteci müsvetteleri aldıkları bu cesaretle Atatürk’ e ve yakınlarına hakaretlerini sürdürüyorlar. Bu gözü dönmüş yobazlar, akıl yoksunu kişilikler, keşke yunan galip gelseydi diyebilecek kadar gözü dönmüş hainler, şunu unutmasınlar ki er ya da geç bu hakaretlerinin hesabını bağımsız yargı karşısında verecekler.

Atatürk’ e ve silah arkadaşlarına ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar başarılı olamayacaklar

Ne acıdır ki,  bilgisi,  donanımı,  ön görüsü,  cesareti ile bütün dünyaya örnek olmuş hiç yanılmamış ve hiç kandırılamamış, savaştığı ülkelerin liderlerinin bile saygı ile andığı,  ölümünün üzerinden 82 yıl geçmesine rağmen hala milyonların övgü ile bahsettiği, dünyanın örnek aldığı bir lidere bırakınız yüz yıl sonrasını, bir gün sonrasını bile öngöremeyen cahil cühela takımı ve sözde siyasetçiler hakaret ediyor ya da hakaretlerin önünü açıyorlar. Ancak şunu herkes bilmelidir ki, Atatürk’e saldırmak, bu topraklar üzerinde yaşayan yurtsever halkımıza saldırmaktır.  Atatürk’e saldırmak; Cumhuriyete,  Çağdaşlığa,  Bilime,  Laikliğe, Özgürlüklere saldırmaktır.  Şu açıkça bilinmelidir ki; Atatürk’ e ve silah arkadaşlarına ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar başarılı olamayacaklar. Çünkü Atatürk; halktır, halk yok edilemez. Atatürk; bilimdir, kültür ve sanattır. Atatürk; çağdaşlıktır, laikliktir, bağımsızlıktır. Atatürk; Türkiye Cumhuriyetidir. Atatürk; 84 milyon yurttaşımızın  ortak paydasıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak tüm vatandaşlarımızı cumhuriyetin bütün değerlerine sahip çıkmaya çağırıyoruz. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal  Atatürk başta olmak üzere Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşuna katkı sunanları saygı ile anıyor, Cumhuriyet ile  sorunu olanlara da aklınızı başınıza alın, hainliklerinize son verin diyoruz. Biz biliriz  Ayasofya imamı Mustafa Demirkan gibi düşünen ve konuşanları, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi;  biz biliriz  “ kimlerin damarlarında kâfir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam’dan beri çok iyi biliriz.” 

  • Yorumlar 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 5 Mayıs 2013 Ajans Bartın | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0551 120 3535